Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Visul cetățenilor de a beneficia de după-amieze cu plimbări pe malul Bârzavei ar putea deveni realitate.

„Dorim să facem o alee de promenadă de la Muzeul de locomotive la CET, un Plan Urbanistic Zonal acolo – de la stația peco MOL până la CET – pentru că cei care fac dezvoltare imobiliară au deja cuprinsă promenada în PUZ-ul lor și o vor realiza până la Fântânilor. Eu estimez că se vor face între patru și șase poduri pietonale. Când se va reda partea dreaptă a Bârzavei, aceasta va fi dublată de o șosea. Vechiul drum al câlnicenilor este una dintre țintele mele și, într-o perioadă scurtă de timp – doi sau maximum trei ani – să avem o cale rutieră de acces din zona Gara de Sud până în Govândari, pe malul drept al Bârzavei“, a declarat Ioan Popa, primarul Reșiței.

4 Comments

 1. Acum 2 ani se facea o alee de promenada din Triaj pana la Directia Silvica, prin padure. S-a uitat chestia asta. Acum face promenada pe langa Barzava. Si multe poduri…

  Mai oameni treziti-va la realitate, veniti cu tot felul de petarde de astea care in cateva zile se uita. Numai comunicate fanteziste.

  Orasul e plin de praf si gropi. Mai murdar ca niciciodata.

  Acusi de va face un an de la alegerile locale. Si ce s-a facut? Numai scandal si idei fanteziste
  fara suport practic.
  Sunt mari sanse ca acesta conducere de la Primarie sa ramana in istoria orasului Resita ca cea mai dezastruoasa, sa il bata chiar si pe Spataru la Nimic cu N mare …

  Ex-Tinctor

  • Ideea de alee prin pădure a fost pretextul prin care fostul primar ar fi putut defrişa copacii de pe dealurile respective. Cred că e evident că oraşul ar fi fost vizibil de pe aleee, aşa cum se dorea, numai dacă se cheleau total dealurile respective.

   Da, oraşul este plin de praf. Şi ştii ce este acest praf? Cel puţin 80% din el este rahatul câinilor de apartament. Copii nu mai mai pot juca nicăieri pe iarba dintre blocuri pentru că se întorc acasă plini de rahat proaspăt. Ce măsuri propui? Să vină primarul cu punga să strângă kktul după fiecare?

 2. cred ca sint tot felul de idei timpite. cind orasul se depopuleaza, saracie lucie, locuri de munca ioc, afacerile merg f prost, vine si primarul cu echipa lui cu tot, cu idei timpite. acum le trebuie zona pietonala,poduri si telegondole, s.a, promenada cu burta goala, plimbare spre nicaieri.mai oameni buni, resiteni de o viata, treziti va si nu lasati orasul asta sa fie distrus, sa ajunga o ruina, istorica.

Adaugă comentariu