Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În perioada 18-21 iulie 2019, Reșița găzduiește Campionatul Național de lupte libere, greco-romane și lupte feminine pentru seniori, ce se va desfășura la Sala Polivalentă din municipiu. Vor participa peste 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din România, componenți ai loturilor naționale și olimpice, multiplii medaliați la campionate europene și campionate mondiale.

Competiția este organizată de Federatia Română de Lupte, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Clubul Sportiv Școlar Reșița, având ca parteneri Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Municipiului Reșița.

În deschiderea competiției de vineri, 19 iulie, la ora 16, primarul Ioan Popa va înmâna diploma de cetățean de onoare sportivei Alina Vuc, multiplă medaliată la campionate europene și campionate mondiale.

Competiția se va desfășura după următorul program: vineri, ora 10-14, tururi eliminatorii, ora 16-19 semifinale, sâmbătă, ora 10-14 tururi eliminatorii, ora 18:30-19:30 finale. Duminică, în intervalul orar 10-14 vor avea loc recalificări/finale.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu