Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Prof. Aihan Omer și-a asumat răspunderea reconstrucției echipei masculine de handbal CS Caraş-Severin. 13 jucători sunt dispuşi să rămână la Reşiţa, în timp ce alţii, printre care Irimescu, Pârâianu sau Tucanu vor părăsi echipa.

Pentru echipa masculină de handbal CS Caraș-Severin urmează o perioadă de reconstrucție, în perspectiva noului sezonului competițional, ediția 2013/2014. Conform strategiei clubului, și a opțiunilor unora dintre jucători, gruparea caraș-severineană va avea o nouă înfățișare, o parte dintre handbaliști vor pleca la alte schipe.

„Deocamdată, contăm pe 13 jucători, dispuși să rămână la noi, ne-a declarat Cristian Angyal, președintele Consiliului Director al clubului. Aceștia sunt: Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andy Sămânță, Marius Grozăvescu, Nicușor Negru, Ilie Vaidasigan, Mihai Rohozneanu, Florin Cuciula, Ioan Stan, Demis Grigoraș, Tudor Marta, Sebastian Pârvan și Emilian Turcu, de la Universitatea Transilvania Cluj-Napoca. Pe picior de plecare, unii renunțând deja la echipă, sunt: Gheorghe Irimescu, Adrian Petrea, Eremia Pârâianu, Florin Ciubotariu, Iulian Andrei, Alexandru Vulpe, Tiberiu Popovici, Adrian Tucanu. În ultimele zile, în unele cercuri ale iubitorilor handbalului din Caraș-Severin, s-au vehiculat tot felul de variante, una dintre acestea vizându-l pe antrenorul Aihan Omer, precum că nu s-ar mai întoarce la echipă.

„Eu sunt un om care își ține cuvântul, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Am avut o vorbă cu președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, și o respect. Suntem într-o perioadă mai grea, de schimb de generație, și numai lașii pleacă, sau fug. Eu sunt și un luptător, și îmi doresc să introduc un sânge proaspăt, pentru că ne așteaptă Cupa EHF, și un campionat extrem de greu. Repet, am făcut o promisiune unui mare om de sport, care a salvat această echipă. Nu știu cum sunt alții, dar eu mă întorc, chiar dacă vremurile sunt ceva mai grele. Le suport, fiindcă așa sunt eu“.

Marius Moraru

13 Comments

  • AHA!!!Asa a promis si anul trecut ,ca face ,ca drege , a facut pe dracu ,locul 6 !!!Jenant

 1. Perversul care e in stare sa linga orice Pentru ca sa ai fie lui bine. Săracu antrenor,ce bine era daca pleca…oricum nu mai are idei…sa vina czari

 2. Cel mai tare lucru este ca am scăpat de lipitoarea de paraianu ,care avea contractul cat toți la un loc si dădea numai din mâini pe teren,păcat ca nu a plecat si omer,ca deja e invechit,

 3. Omer Cică rămâne sa antreneze echipa in cupa ehf,dar el nu poate sta pe banca Pt.ca e blatist.ha…ha

 4. pentru autorul articolului : ” ama llulla ” !

  pentru cei ” de la club ” : ” ama suwa, ama llulla ”

  …si mai pe inteles : o parte din cei enumerati ca fiind dezertori au plecat din motive „grave” . Nu spune nimeni ca le-au fost ciopartite contractele ( chiar si cu 50 % ) , ca nu sunt bani nici pentru echipamente , de deplasari cu avionul pentru meciurile din capatul estic al tarii nici nu poate fi vorba! „batranii” echipei nu au acceptat sa joace aproape ” pa da fecea ” , iar cei doi tineri enumerati …au fost pur si simplu abandonati ! …foarte tare , nu ?! …si cei care raman ( si ei cu contracte micsorate muuuuult ) nu au interes sa plece din Resita !

  intreb : unde sunt milionarii in euro ai judetului ??? o echipa fanion avem…si o lasam sa se duca dracu’ !!! Tipic…

 5. Sa plece petrea pentru ca nu a jucat nimic,nu este constant,iar contractul cat o casa. Nu avem nevoie de așa ceva. Au renunțat mai multe echipe la el,de ce oare.

 6. Omer nu poate sa plece de la resita deoarece are niște fetițe care al așteaptă. E mai greu pentru vârsta lui…dar,se sacrifica. Hai csari.

Adaugă comentariu