Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – … şi asta la un singur colector cărăşean, lăsându-i pe ceilalţi doi din judeţ fără grai.

Deşi se aşteptau ca a doua tranşă de tichete pe care să le împartă lungilor coloane de maşini mai vechi de zece ani care aşteptau la poarta lor, colectorii au mai rămas o dată cu buza umflată.

Administraţia Fondului pentru Mediu a decis să trimită într-un singur loc, în zona Oraviţa, 200 de vouchere necesare achiziţionării unui autoturism nou. Vestea a venit de la un colector reşiţean: „La Oraviţa au trimis 200 de tichete. La noi… nimic, zero. Şi aveam mulţi cetăţeni pe care a trebuit să-i trimitem acasă din nou. Nu ştiu cum s-a întâmplat cu a doua repartizare”, am primit vestea telefonic.

Ce-i drept, la colectorul din Oraviţa ni s-a spus că au venit, nu ni s-a confirmat câte, dar o doamnă ne-a rugat, la telefon, să-i dăm numele şi numărul de telefon pentru a ne anunţa dacă mai rămân.

„Au venit voucherele, dar avem mulţi oameni pe listă… nu ştiu dacă mai aveţi şanse. Daţi-ne datele de contact şi vă sunăm noi”, a fost scurta discuţie. Situaţia este confirmată pe site-ul oficial al Administraţiei Fondului pentru Mediu: cele două etape ale programului Rabla 2013 au adus 266 de tichete valorice în Caraş-Severin – 66 în prima tranşă (câte 22 pentru fiecare dintre cei trei colectori) şi 200 în cea de a doua.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu