Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Reşiţa a încheiat cu punctaj maxim primul turneu al Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor II, Seria H.

Elevii prof. Lucia Moruţ au câştigat toate cele patru meciuri disputate în acest turneu: 36-20 cu LPS Sebeş, 35-19 cu LPS Mihai Viteazul Alba Iulia, 32-24 cu LPS Târgu Jiu şi 31-16 cu Domino Hunedoara.

„Am avut o evoluţie foarte bună, ţinând cont că am avut adversari de valoare. Am câştigat toate meciurile şi la diferenţe foarte mari, ceea ce pe mine mă bucură ca antrenor. Dar, spre dezamăgirea mea, se joacă dur, începând de la juniori II. Sportivii mei sunt cu un an, chiar cu doi ani mai mici decât adversarii noştri. În meciul cu Târgu Jiu s-a jucat dur şi Raul Heimbach s-a accidentat. În ultimul meci, cu Hunedoara, nu am vrut să risc şi l-am introdus doar câteva minute, pentru că are dureri de spate. Sper să se recupereze şi să nu aibă ceva greu la spate, pentru că este unul dintre jucătorii de bază, este de lot naţional şi ar fi păcat de viitorul lui. Ţin să mulţumesc mult şi Comitetului de părinţi care a fost alături de echipă de la începutul până la sfârşitul turneului. De asemenea, mulţumiri şi Primăriei şi Consiliului Local Reşiţa“, ne-a declarat prof. Lucia Moruţ.

Următorul turneu va avea loc la Sebeş, în luna octombrie. Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa porneşte cu avantajul moral al celor patru victorii înregistrate în turneul de pe teren propriu, de la finele săptămânii trecute.

Adaugă comentariu