Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Sala Sporturilor din Brăila s-au încheiat recent întrecerile Cupei României la box pentru seniori, ediția 2015.

Printre competitori s-au aflat și doi pugiliști de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, pregătiți de antrenorii Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț. Este vorba despre Andrei Dragomir și Alexandru Bibiricea. Ambii au urcat pe podiumul de premiere, revenind acasă cu medalii.

Alexandru Bibiricea s-a impus de o manieră clară, în limitele categoriei 75 kg, cucerind medalia de aur după ce l-a învins în finală pe vâlceanul Răzvan Mihai. Andrei Dragomir s-a oprit în semifinale, la categoria 56 kg, fiind nevoit să se mulțumească doar cu medalia de bronz. Din păcate, de la ediția din acest an a Cupei României a lipsit motivat Ovidiu Berceanu, candidat și el la medalie la 49 kg. Acesta s-a aflat în Germania pentru un nou angajament.

Noi ne-am dus la Brăila având ca obiectiv două medalii cât mai strălucitoare, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Radu. În cele din urmă ne-am întors cu un aur și un bronz. Speram la mai mult, dar este bine și așa. Muncim în continuare“.

Adaugă comentariu