Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Așa cum au promis, cetățenii comunei au ieșit în stradă, în această seară, pentru a-și spune păsul împotriva distribuitorului de electricitate. Vizavi de Căminul Cultural s-au adunat în jur de o sută de persoane care și-au revărsat năduful pe marii absenți, reprezentanții Enel care, spun ei, încasează bani prea mulți pentru vechile rețele în care nu au investit nimic. Oamenii se plâng de facturile umflate, de penele de curent de zeci de ore și de indiferența operatorului.

„Problemele sunt de mai mult timp, am atras atenția în presă și acum doi ani, iar directorul zonal al ENEL ne-a promis investiții pe raza comunei noastre și că ne vor fi rezolvate problemele. S-a schimbat directorul zonal, s-au dus și promisiunile, de fiecare dată ni se spune că italianul nu investește. Noi credem că această întâlnire a noastră, mai micuță, e benefică, nu e un protest războinic în care am venit să strigăm. Chemăm lângă noi primăriile, Consiliul Județean, să luăm atitudine și să fim respectați de ENEL”, le-a spus primarul Brian Filimon oamenilor nemulțumiți.

A.M.

 

2 Comments

  1. La fel in frumosul cartier Cuptoare al minunatului municipiu Resita! Ne exista noapte in care curentul sa nu fie intrerupt de la cateva minute la cateva ore!
    Furnizorul de electricitate ori este impotent ori este indiferent…

  2. Dar cine va opreste sa schimbati distribuitorul de electricitate.
    Sunteti capitalisti … aveti posibilitatea sa treceti la alte distribuitor.
    Ce va tot plangeti ???

Adaugă comentariu