Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aşa cum promitea primarul Ioan Popa, a fost lansat un concurs pentru amenajarea promenadei pe malurile râului Bârzava, la Reşiţa. Competiţia a fost deschisă zilele trecute de Centrul Teritorial de Competenţă (CTC), fiind de fapt primul concurs al acestuia. CTC deserveşte filialele Ordinului Arhitecților din România din patru judeţe, respectiv Caraş-Severin, Timiş, Arad şi Hunedoara.

„După o perioadă de discuții și întâlniri cu administrații publice din toate cele patru județe deservite de CTC, anunțăm cu entuziasm începerea procedurii de organizare a concursului de soluții «Amenajare promenadă pe malul râului Bârzava», al cărui promotor este Primăria Municipiului Reșița! Vom reveni în curând cu informații legate de lansarea și desfășurarea acestuia“, anunţă reprezentanţii CTC.

1 Comment

  1. E bine ca se vrea sa se faca ceva frumos. Si la trotuarul cu dale se lucreaza bine.

    Insa am ajuns rau. Cel putin eu: sa ma bucur ca se face un amarat de trotuar cu dale pe 100-200m in Resita. Asta in conditiile in care toate orasele mari au zona centrala pavata cu dale. Ca daca de altceva nu am de ce sa ma bucur ca se face ceva in acest oras…

Adaugă comentariu