Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Toate problemele rămân: şi cele ale UCMR, şi cele ale Arsenal, şi cele ale drumurilor neasfaltate! Afirmaţiile aparţin deputatului Ion Mocioalcă, care ne-a declarat că decizia de a pleca din PSD nu a fost una pripită, nu a fost luată emoţional. „În politică nu se lucrează cu sentimente. Totul este un calcul rece“, susţine deputatul cărăşean.

„Nu m-am aruncat în Oceanul Atlantic să învăţ să înot. Am plecat din PSD pentru că partidul nu mai merge în direcţia care trebuie. Partidul este departe de oameni. În egală măsură, sunt revoltat faţă de felul în care a fost tratat judeţul Caraş-Severin. Problemele judeţului rămân. Eu am fost nevoit să promit în campania electorală foarte multe, bineînţeles, consultându-mă cu conducerea partidului şi în conformitate cu angajamentele pe care şi le-a luat PSD. Problemele la Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa au rămas aceleaşi. La fel se întâmplă la SC Arsenal, la fel este cu drumurile judeţene”, susţine Ion Mocioalcă.

Parlamentarul le dă dreptate celor care se plâng de drumuri, însă le reaminteşt că în 2016, PSD a preluat un Consiliu Judeţean cu conturile blocate, iar fără bani nu se poate face nimic. „Am făcut proiecte, dar proiectele nu înseamnă asfalt pe drum. De aceea, faţă de dispreţul cu care a fost tratat judeţul Caraş-Severin este un argument în plus pentru plecarea mea din PSD. Aud acum, însă, că sunt unii colegi de-ai mei, vai de mama lor şi insist faţă de această sintagmă, care se gândesc să schimbe conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Numai că ei habar nu au cum se câştigă un Consiliu Judeţean, cu câtă muncă. Şi acest lucru, câştigarea conducerii Consiliului Judeţean Caraş-Severin l-am reuşit eu şi echipa mea din PSD, după 20 de ani. La conducere se află acum o echipă promiţătoare, o echipă valoroasă, doar că fără bani nu poţi să faci nimic. De aceea, trag un semnal de alarmă faţă de cei care se gândesc să schimbe conducerea CJ Caraş-Severin. Niciodată, PSD nu va mai avea, la Caraş-Severin, preşedinte de Consiliu Judeţean, dacă acum fac acest gest nesăbuit. Iar acestea sunt doar 10% din nemulţumirile mele”, a precizat Mocioalcă.

În cei 24 de ani de politică, toţi în rândurile PSD, Ion Mocioalcă a avut şase preşedinţi social-democraţi, de la care, afirmă acesta, a învăţat foarte multe, însă să accepte umilinţe din partea lui Codrin Ştefănescu, deputatul de Caraş-Severin consideră că este mult prea mult. „Este peste puterea mea de înţelegere ca primarii din judeţ să fie sunaţi şi să li se spună să se îndepărteze de mine, pentru că nu mai sunt în graţiile şefului. Pentru aceste motive am plecat din PSD şi m-am dus într-un partid care respectă Europa. Eu am muncit în decursul carierei mele, în cinci mandate de parlamentar, pentru intrarea în NATO şi în Uniunea Europeană, iar acum mă trezesc cu unii lideri ai PSD, care ne spun că noi facem parte din est. Eu am muncit pentru proiectul Uniunea Europeană şi vreau să îmi dedic, în Pro România, cât a mai rămas din cariera mea politică, acestor principii”, mai declară de acum ex-liderul PSD Caraș-Severin.

3 Comments

  1. La sarmale inainte ,la razboi……..inapoi ! Ar fi normal ca sa fie stipulat in lege ,cand demisionezi sa pierzi si functia dobandita si sa fie incadrat urmatorul de pe lista ! Rusnos gest !

  2. stafilococul auriu revoltat Reply

    Sa mai vina si oameni noi, ca de uni ne-am cam saturat! Probabil ca si in alte partide este necesar – aviz Vela!

  3. Cariera politica a fostului baron rosu de Caras,insusi eminenta cenusie Mocioalca Ion pe numele lui,s-a cam terminat!Sa te aliezi cu un limax politic ca Ponta,inseamna sa te arunci cu capul pe ghilotina si sa ai tot viitorul…in spate!Un trepadus periculos,acest Mocioalca,o adevarata ciuma rosie pentru tot judetul!Un individ care nu a facut absolut nimic pentru acest judet,decat sa isi puna toate neamurile,rudele si pilele in toate functiile cheie si sa controleze absolut totul!Ne meritam soarta si nimeni nu-l regreta pe acest sinistru personaj de trista amintire deja…..

Adaugă comentariu