Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luni, la sediul sucursalei Caransebeş a Hidroelectrica, au fost prezentate concluziile proiectului de formare şi perfecţionare a angajaţilor, la finele unui proiect în valoare de 1,5 milioane de lei, banilor fonduri europene adăugânduli-se contribuţia proprie de 600.000 de lei.

Programul de formare şi perfecţionare a personalului societăţii, în conformitate cu Strategia de Dezvoltare a Resurselor Umane, bazată pe principiile îmbunătăţirii continue a întregii activităţi, în scopul creşterii capacităţii de adaptare a societăţii la mediul economic în schimbare, a fost implementat timp de 21 de luni.

Această ultimă etapă a proiectului a fost prezentată în toate cele 13 sucursale ale Hidroelectrica din ţară. La nivel naţional, 120 de salariaţi au fost sensibilizaţi, 45 s-au specializat în îmbunătăţirea proceselor şi 15 în managementul strategie de lucru.

1.005 angajaţi, reprezentând 17 % din personalul Hidroelectrica, au beneficiat de un program de conştientizare, până în 2014 urmând a fi instruiţi 90 % dintre salariaţi prin folosirea personalui propriu format în cadrul acestui proiect.

În cadrul sucursalei din Caransebeş au fost instruiţi 43 de angajaţi, selectaţi pe baza performanţelor în muncă.

Adaugă comentariu