Caraş-Severin, Romania

BERZOVIA – Marţi, 25 iunie, administratorul unei societăţi comerciale din Berzovia a sesizat Poliţia cu privire la faptul că mai multe persoane provoacă scandal la sediul firmei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din comună, care au constatat că persoanele care au provocat scandalul au plecat, fiind identificate într-o autoutilitară pe raza localităţii Vermeş. Autovehiculul era condus de către Nicolae P., în vârstă de 63 ani, iar în maşină se mai aflau P.N., de 17 ani, Elvis N., de 19 ani şi N.I., de 16 ani, toţi din judeţul Timiş.

În interiorul autoutilitarei au fost găsite mai multe obiecte, respectiv un cuţit model briceag, un topor, o bâtă de lemn, o tăietoare metalica ascuţită tip seceră şi cantitatea de 0,4 mc material lemnos de esenţă stejar pentru care nu poseda documente de provenienţa si despre care persoanele în cauza au declarat ca l-au sustras din apropierea DJ 572. În cauză se efectuează pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept a cuţitului, pumnalului, ori a altor asemenea obiecte.

Obiectele găsite în maşină au fost ridicate în vederea cercetărilor şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.500 de lei pentru transport de material lemnos fără documente de provenienţă şi privind circulaţia pe drumurile publice a unui autovehicul având inspecţia tehnică periodică expirată.

Adaugă comentariu