Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor împreună cu lucrători vamali au desfăşurat miercuri, 27 iunie, două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Tirol la producători şi comercianţi ilegali de băuturi alcoolice. De la domiciliul unui bărbat în vârstă de 54 ani, a fost indisponiblizată cantitatea de aproximativ 4.000 de litri de băuturi alcoolice, precum şi mai multe documente extracontabile.

De asemenea a fost găsit şi confiscat un pistol cu aer comprimat pentru care bărbatul nu deţinea permis de port armă. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Codul fiscal şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false. În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în seara aceleiaşi zile, de data aceasta pe str. Ţerovei din Reşiţa, a fost oprit pentru control un motociclu. Vehiculul era condus de către Adrian F., de 25 ani, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motociclul. În cauză poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal.

1 Comment

  1.  Am vazut pistoale de jucarie cu aer comprimat. Am citit ca se pot folosi de la copii in varsta de peste 4 ani. Exista vreo reglementare sa se ceara permis port arma pentru aceste „jucarii” ? folosite si la sportul TIR Sportiv ? Orice arma poate fi letala chiar si furculita !

Adaugă comentariu