Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Această perioadă se anunţă una de foc, potrivit graficului de lucrări, pentru angajaţii Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, care trebuie să finalizeze asfaltarea străzii Vlad Ţepeş din zona Muncitoresc, unde a mai rămas de lucru la o suprafaţă de 1.100 mp.

De asemenea, vor începe lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Peleaga din cartierul Lunca Bârzavei, pe o suprafaţă de 4.050 mp. Pentru ziua de luni, 15 iunie, au fost programate lucrările de pregătire pentru asfaltare, care vor fi realizate dacă vremea va permite. Toate lucrările sunt finanţate din fonduri de la bugetul local.

2 Comments

  1. Toate strazile dintre blcuri arata groaznic. Ar trebui sa se asfalteze strazil principale, cele mai circulate din fiecare cartier. De exemplu, in Micro III toata lumea foloseste inelul ce inconjoara gradinita, scoala, casa de copii si biserica, iar in Micro IV toti folosesc str. Rodnei si str. Cibinului, sau chiar inelul din jurul parcului. Acestea doua zone sunt de urgenta maxima pentru ca pe toti soferii ii afecteaza, nu doar pe locatarii din zona.

Adaugă comentariu