Caraş-Severin, Romania

Iar exemplele au abundat în special pe tronsoanele de drum reabilitate anul trecut, care erau în administrarea celor de la Drumuri Naţionale, care ne-au promis că vor verifica şi vor lua măsuri. Însă lucrurile au rămas doar la stadiul de promisiune.

Se pare însă că Primăria Reşiţa nu va face concesii la capitolul drumuri şi refaceri, pentru că zilele trecute a luat o decizie fără precedent pentru municipiu.

„Ca urmare a verificărilor dispuse de către primarul municipiului Reşiţa (Mihai Stepanescu – n.r.) în ceea ce priveşte lucrarea de reabilitare a carosabilului din zona Triaj, efectuată de către SC Hidroconstrucţia Sebeş SA, facem precizarea că această lucrare nu corespunde calitativ. Menţionăm că nu s-a achitat nici o sumă aferentă acestei lucrări din partea Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului şi nici nu se va achita până ce aceasta nu va fi corespunzătoare din punct de vedere calitativ. Sperăm ca pe viitor această situaţie să nu se mai repete şi cerem scuze pentru această stare de lucru“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Antoniu Mocanu