Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa reşiţeană a învins pe CSU Tg. Jiu cu 28-26, în etapa a 15-a a Diviziei A de handbal.Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a obţinut prima victorie din actuala ediţie de campionat. Într-un meci din etapa a 15-a a Diviziei A, Universitatea Reşiţa a învins pe teren propriu, sâmbătă, 25 februarie, pe CS Universitar Constantin Brâncuşi Tg. Jiu, cu scorul de 28-26 (16-12).

A fost un meci la discreţia echipei reşiţene, care a condus în permanenţă pe tabela de marcaj, chiar şi la diferenţă de cinci goluri. Cu toate că oaspetele s-au apropiat de câteva ori la un singur gol, până la urmă echipa învingătoare a fost Universitatea Reşiţa, aflată la primul succes din acest sezon.

Două puncte preţioase obţinute de junioarele Universităţii Reşiţa, care speră să scape definitiv de ultima poziţie a clasamentului. Formaţia reşiţeană are acum trei puncte în clasamentul Diviziei A, depăşind-o pe Universitatea Timişoara, care a intrat în posesia lanternei roşii.

După meciul câştigat cu Tg. Jiu, victoria a fost sărbătorită cu tort, pentru că urma şi ziua de naştere a Claudiei Sîngiorzan, care a împlinit duminică 16 ani. Împreună cu colegele sale de echipă şi-a făcut un frumos cadou de ziua ei, prin această victorie muncită şi meritată cu CSU Tg. Jiu.

Au jucat pentru Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Alexandra Popescu – Beatrice Kovari (8 goluri), Adriana Voina (7), Alexandra Dinu (4), Alina Cristea (3), Rebecca Pecoli (3), Gianina Iung (2), Claudia Sîngiorzan (1), Mădălina Dragoş, Laura Dumitrescu, Iasmina Roşian, Laura Stanciuc, Adina Pîslă. „Ne bucurăm pentru această victorie, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Am învins una dintre fruntaşele Diviziei A, echipa care la finalul turului era lider. Este o victorie de moral, care ne dă încredere că vom mai obţine şi alte puncte şi vom scăpa de ultima poziţie a clasamentului. Am demonstrat că prin unitate, prin concentrare, putem avea şi sorţi de izbândă“.

Adaugă comentariu