Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Aproape 400 de caransebeșeni au protestat miercuri seara în centrul municipiului împotriva ultimelor decizii ale Guvernului condus de Sorin Grindeanu, cu privire la modificarea Codului Penal și Codului de procedură penală. Sub atenta supraveghere a jandarmilor preocupați să-i fotografieze la orice mișcare, protestatarii au plecat dinspre Arcul Spiritualității din Centrul Civic spre sediul PSD, scandând lozinci precum „Sorine, Sorine, ne faci de rușine”, „ Cu Fernando și Grindeanu, ne-am făcut de râs tot neamu”, „PSD, ciuma roșie”, „Hoții, Hoții”, „DNA, să vină să va ia”, „Jos Guvernul”, „Ați schimbat Codul Penal, să puteți fura legal”.

Cei 400 de participanți, în marea lor majoritate tineri, au anunțat că vor protesta și joi, tot în zona centrală a Caransebeșului, începând cu ora 19.

 

2 Comments

  1. La Bucuresti se folosesc strategii din anii 90: se trimit in Piata agitatori sa se bata cu jandarmii si sa deturneze manifestarile pasnice. RUSINE! Nu ne pot pacali. Maine ne vedem din nou la protest! Trebuie sa fim din ce in ce mai multi si sa manifestam pasnic si civilizat.

    • Da,foarte pasnic si civilizat,cu petarde,fumigene si alte accesorii „‘pocnitoare”‘!Baga mare si maine,Vasolica!

Adaugă comentariu