Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Voleibaliștii de la CSVC Banatul Caransebeş au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul de promovare în Divizia A1

Timp de trei zile, de vineri până duminică, pe parchetul sălii din capitala gugulanilor se vor întâlni în sistem fiecare cu fiecare Universitatea Timișoara, Steaua București, Tricolorul Ploiești și, evident, gazda turneului, Banatul Caransebeş.

Elevii profesorului Pavel Craia așteaptă cu nerăbdare acest turneu, care poate însemna pentru cei mai mulți dintre ei o performanță notabilă, aceea de a accede în elita volieului masculin românesc.

„Avem cam toate condițiile îndeplinite să promovăm în Divizia A1. Băieții sunt cu pregătirea fizică exact unde ar trebui să fie acum, nu avem probleme cu accidentările, singurul nostru impediment ar fi acomodarea cu sala, dar până la ora jocurilor sperăm să rezolvăm și această problemă. Va fi un turneu echilibrat, nici Timișoara nu și-a spus ultimul cuvânt, toate echipele vor fi montate, nu putem spune că ne-am calificat deja. Mai avem de muncit ca să ajungem sus și sper ca publicul să fie alături de noi la fiecare meci”, a spus antrenorul caransebeșenilor. Alături de echipă este și administrația locală care a pus la dispoziție toate condițiile pentru performanță.

„La ora jocului, Sala Polivalentă va fi o gazdă primitoare chiar dacă a fost închisă atâția ani, am avut ceva de lucru ca să o facem să arate bine. Băieții se antrenează deja aici, sunt optimiști și sperăm și noi, cei care ne-am implicat în susținerea echipei, în promovarea lor în primul eșalon al voleiului românesc”, a precizat și primarul Marcel Vela, prezent la unul din antrenamente.

Ordinea jocurilor la turneul care va începe vineri, 9 mai, va fi stabilită la ședința tehnică din ziua premergătoare începerii competiției, la final primele două echipe în clasament urmând să promoveze în Divizia A1.

Adaugă comentariu