Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea reşiţeană a decis să ia măsuri după ce un comerciant a fost agresat pentru că n-a vrut să-şi dea marfa gratis…

Câţiva localnici din cartierul reşiţean Muncitoresc au semănat teama în sânul producătorilor care îşi expun marfa pe tarabele pieţei volante după ce s-au gândit să-şi facă altfel cumpărăturile de la unul dintre ei, dar mai simplu şi mai ieftin, adică gratis!

După ce au pus mâna pe marfa omului şi au vrut s-o ia la sănătoasa, proprietarul a opus rezistenţă, vrând să-şi recupereze munca, fiind însă agresat. Incidentul produs sâmbătă, 10 mai, în piaţa volantă, dar şi certurile care mai izbucnesc din când în când în piaţa de vechituri de pe Aleea Gugu, au determinat autorităţile să ia măsuri.

Astfel, „conducerea SC Pieţe Reşiţa SRL şi a Poliţiei Locale au stabilit un plan de măsuri pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice în toate pieţele. Vor fi constituite echipe de patrulă şi de supraveghere pe perioada de funcţionare a pieţelor, care vor completa monitorizarea video a acestor locaţii. Pe această cale, rugăm cetăţenii, care observă posibile incidente în pieţele reşiţene, să apeleze dispeceratul Poliţiei Locale la numărul de telefon 0255/226515″, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Antoniu Mocanu

Enable referrer and click cookie to search for pro webber