Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii locali reşiţeni au făcut verificări vizavi de mai multe lucrări efectuate recent în municipiu, cu acest prilej fiind găsite şi cazuri unde s-a construit fără autorizaţie.

Astfel au fost aplicate amenzi în valoare totală de 4.000 de lei unui număr de patru persoane fizice, dintre care una din cartierul Doman, alta de pe strada Ţarcului, iar alta de pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie. De asemenea, au fost amendate în total cu 4.500 de lei două societăţi comerciale care au executat lucrări fără să fi deţinut autorizaţia de construire.

„Lucrările executate au vizat desfiinţarea unor pereţi interiori în apartamente sau recompartimentarea spaţiilor, schimbarea destinaţiei spaţiilor şi amplasarea de reclame luminoase pe faţada clădirilor, fără autorizaţii“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În ceea ce priveşte afişajul stradal, poliţiştii locali au constatat că există anunţuri afişate şi în alte locuri decât în cele autorizate de primărie. Astfel, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale unui număr de opt persoane juridice şi de două persoane fizice, totalul amenzilor însumând 21.200 de lei. În plus, ca măsură complementară, s-a dispus dezlipirea afişelor în termen de cinci zile de la data comunicării procesului-verbal de contravenţie.

Adaugă comentariu