Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La scurt timp de la intrarea în vacanța de iarnă, lotul divizionarei secunde de fotbal Metalul Reșița a suferit câteva modificări.

Astfel, unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației din Valea Domanului, fundașul central Mădălin Ciucă, a plecat de la Metalul Reşiţa, cu destinația CSMS Iași, în prima ligă. Printre cei la care acționarul majoritar Cătălin Rufă a anunțat că renunță se numără jucători care au bifat mai puține minute în acest sezon sau nu au evoluat deloc, cum sunt Vaștag, Crețu, Giurgiu sau Liuba.

De la Metalul Reşiţa ar putea pleca și mijlocașul de 27 de ani Andrei Neagoe, aflat la final de contract cu gruparea reșițeană și dorit tot mai insistent de Dan Alexa la liderul la zi al Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, ACS Poli Timișoara.

„După o discuție cu domnul Rufă am convenit că îmi va da drumul să plec liber în această iarnă, în cazul în care voi primi o ofertă bună, a precizat Andrei Neagoe. După trei ani petrecuţi la această echipă, îmi doresc să fac şi eu pasul la mai bine, dacă se poate spre prima ligă. Problemele financiare de la Reșița, din finalul anului, m-au determinat să mă gândesc la viitorul meu, dar depinde și de ceea ce va face antrenorul echipei, Daniel Oprița, dacă va rămâne aici sau nu“.

Andrei Neagoe a evoluat în 14 meciuri pentru rosso-neri în prima parte a campionatului și a marcat un gol. Acesta nu exclude posibilitatea de a rămâne la Reșița, în cazul în care situația financiară se va stabiliza.

1 Comment

Adaugă comentariu