Caraş-Severin, Romania

TOPLEŢ – Un apel la 112 anunţa un accident rutier produs pe DN6, la intrarea în Topleţ, dinspre Orşova, în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism, care s-a soldat cu mai multe victime, numărul acestora fiind de 17, după primele informaţii.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, fiind mobilizate în zonă echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din Caransebeş, o autospecială pentru transport victime multiple din Resița, trei echipaje de ambulanţă şi mai multe echipaje ale Poliţiei.

În zonă au fost mobilizate şi forţe din judeţele Mehedinţi, Gorj şi Hunedoara, de unde a venit şi câte o autospecială pentru transport victime multiple. După sosirea forţelor de intervenţie, la locul producerii accidentului s-a constatat că, în total, au fost implicate 13 persoane, din care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre cele două, una a fost transportată la spitalul din Orşova, cealaltă refuzând acest lucru.

Adaugă comentariu