Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Marţi, în jurul orei 12.30, procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara, susţinuţi de DGA, au efectuat percheziţii în biroul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada ianuarie 2013 – martie 2015.

În cursul zilei de 12 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții în şase locații din Reșița și din alte localități din Caraș-Severin, cinci la domicilii şi una la sediul Consiliului Judeţean.

„Azi a avut loc o acţiune în flagrant organizată de procurorii DNA Timişoara. Se reţine faptul că Ionesie Ghiorghioni, clientul meu, ar fi primit cu titlul de mită suma de 20.000 de lei reprezentând 10% dintr-un contract. În momentul de faţă (ora 16.00 – n.r.) clientul meu este dus, pe bază de ordonanţă de reţinere, la Timişoara pentru a fi audiat la DNA, unde se va pune în discuţie dacă va fi reţinut sau nu. În cazul în care va fi reţinut pe ordonanţă, cu siguranţă că mâine (miercuri, 13 mai – n.r.), după părerea mea, se va merge pe propunere de arestare preventivă la Tribunalul Timiş“, a precizat avocatul Cosmin Bolosin, apărătorul vicepreşedintelui Ionesie Ghiorghioni.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

6 Comments

  1. Se pare ca a continuat spectacolul de teatru de duminica „Vânătoare de șobolani”. Cu partea a II-a.

    In sfarsit se intampla ceva in judetul nostru ca numai noi ramaseseram nepatati in zona, toate judetele din jurul nostru avand VIP-urile arestate.

    Este interesant cum prezinta Caon subiectul – foarte pieptanat in comparatie cu alte publicatii.

  2. Este „cibernetic” de periculos sa comentezi. Mai ales ca nu mai este tara noastra!

  3. Daca il tine vreo cateva luni in arest la Timisoara, il vinde si pe Frunzaverde cu un autodenunt. Numai asa judetul asta in care cativa escroci au facut ce au vrut, poate scapa de saracie, mizerie si coruptie. Ar fi interesant de controlat si cateva primarii de comune care au sifonat banii de la lucrari fictive impreuna, in colaborare si mana in mana cu maharii de la judet. Atunci cand nu esti in stare prin educatie si exercitiul democratic al alegerilor sa scapi de escroci, te bucuri si cand te elibereaza Mitica de la Bucuresti. Hai la mai mare ! 🙂

Adaugă comentariu