Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă luna curăţeniei a trecut, autorităţile municipiului de pe malurile Bârzavei continuă acţiunile în această direcţie.

În acest sens, Primăria Reşiţa şi-a dat mâna cu Liga Judeţeană a Pensionarilor din Caraş-Severin pentru a organiza joi, 22 mai, de la ora 10.00, o acţiune de salubrizare a zonelor verzi din Parcul Copiilor, de pe Bulevardul Muncii. Colaboratori în cadrul acţiunii sunt angajaţii noului operator venit de pe meleaguri bucureştene.

„Persoanele interesate să participe la acţiune se pot adresa la următoarele numere de telefon din partea Ligii Judeţene a Pensionarilor Caraş-Severin: 0725/638406 – preşedinte Dumitru Ursu şi 0746/105759 – vicepreşedinte Ion Margine, iar din partea Primăriei municipiului Reşiţa: 0255/210258 – Serviciul Gospodărie Urbană şi Mediu (e-mail: mediu@primariaresita.ro)”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

1 Comment

  1. Dar bronzatii care au cate o ciurda de copii si primesc ajutoare sociale „fara numar”, unde sunt? Astia nu sunt deranjati acum , ca duminica avem alegeri…si ne trebuie votul lor! NU?!

Adaugă comentariu