Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Totul a pornit de la un control făcut de inspectori ai Serviciului Antifraudă din Deva care au trecut pragul unui restaurant din Reşiţa, luni, 9 mai, în jurul orei 14.00.

„Pentru faptul că a fost sancționat contravențional și urma să i se închidă restaurantul, administratorul acestuia, un bărbat de 34 de ani, din Reșița, l-ar fi atacat cu un cuțit pe unul dintre inspectori, cauzându-i leziuni ce necesită 12 zile de îngrijiri medicale și, de asemenea, i-ar fi sustras acestuia un laptop și actele de constatare pe care le întocmise. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și furt, dosarul aflându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Reșița cu propunere de arestare preventivă“, ne informează Poliţia judeţului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a confirmat faptul că este vorba despre unul dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Reşiţa.