Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a pierdut vineri, 21 aprilie, cu scorul de 1-2 în fața celor de la CNS Cetate Deva, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Singurul gol al rosso-nerilor a fost înscris de George Beloescu, dintr-o fază fixă, în minutul 58 al meciului.

Dacă pe teren propriu elevii lui Leontin Doană au obținut numai victorii, în deplasare, echipa reșițeană nu a bifat niciun succes în acest an. În cele patru deplasări efectuate până în prezent, CSM Reșița a remizat de două ori și s-a văzut învinsă tot de atâtea ori. Următoarea partidă pentru Școlar va fi sâmbătă, 29 aprilie, pe teren propriu, când va întâlni Gloria Lunca Teuz Cermei.

„Din păcate am pierdut această partidă care era una foarte importantă pentru noi. Am primit cele două goluri din faze fixe și cam aceasta a fost soarta meciului. Am reușit să reducem din diferență prin Beloescu tot din fază fixă, dar n-am putut să egalăm. Am dominat partida, mai ales în repriza a doua, am avut posesia mingii, dar din păcate, am primit cele două goluri în prima parte a  jocului din acele faze fixe. Trebuie să muncim în continuare pentru că urmează pentru noi un meci acasă cu Gloria Cermei, iar altă variantă decât victoria nu există. Trebuie să mergem înainte, chiar dacă am suferit această înfrângere. Mai sunt câteva etape și trebuie să câștigăm cât mai multe puncte”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

CSM Școlar: Zimmermann, Szijj, Banac, Opriș, Liuba, Poiană, Bloju, Breșneni, Muselin, Keita și Beloescu. Au mai intrat în teren Costescu și Himcinschi.

Foto: Facebook CNS Cetate Deva

 

Adaugă comentariu