Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele Silviu Hurduzeu, primarul Ioan Popa și președintele Cristi Bobar s-au întâlnit în dimineața meciului dintre CSM Reșița și Farul Constanța cu scopul semnării unui parteneriat prin care clubul reșițean să fie sprijinit cu 450.000 lei.

Am participat în această dimineață la semnarea parteneriatului dintre Consiliul Județean Caraș-Severin și Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița. În urma acestui parteneriat, clubul va fi sprijinit de forul județean cu suma de 450.000 lei. Țin să mulțumesc pe această cale președintelui CJ, Silviu Hurduzeu, pentru că a înțeles importanța susținerii sportului în județ!”, este mesajul transmis de pagina de Facebook Deschide Reșița de primarul Ioan Popa.

Urmare a aprobării, în ultima ședință a Consiliului Județean Caraș-Severin, a finanțării nerambursabile, în cuantum de 450.000 lei, a Clubului Sportiv Muncitoresc Reșița în cadrul programului <<Promovarea sportului de performanță>>”, astăzi, 28 septembrie 2019, am semnat contractul de finanțare”,  a spus și președintele Silviu Hurduzeu.

Ștefan Moraru

1 Comment

  1. CJ,se ghidează după principiul ca daca faci sport , nu ai nevoie de spital; de aceea nu investește în spitale care sînt subfinantate

Adaugă comentariu