Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta spunea miercuri, 29 mai, rectorul Doina Frunzăverde, atunci când i-a felicitat pe studenţii premiaţi recent la competiţii naţionale.Ultimele două săptămâni au fost extrem de productive pentru tinerii studenţi reşiţeni, care au reuşit să cucerească noi premii la competiţii universitare. Sala senatului a găzduit o acţiune în cadrul căreia conducerea Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa i-a prezentat pe tinerii care s-au întors acasă încununaţi de succes.

Este vorba despre un concurs pe tema Rezistenţei materialelor, derulat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, de unde echipa UEM a adus acasă o menţiune, despre secţiunea de Marketing a Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti, unde Reşiţa a obţinut un premiu special, de secţiunea Economie şi Dezvoltare Durabilă, a aceleiaşi competiţii, unde UEM a cucerit marele premiu şi o menţiune, de o sesiune de comunicări pe teme economice derulate la Cluj-Napoca, unde reşiţenii au cucerit locurile II şi III, dar şi de Campionatele Naţionale Universitare de atletism, tot de la Cluj Napoca, unde studenţii de la Eftimie Murgu au cucerit locurile I, II şi IV, precum şi de cele de înot, de la Piteşti, unde reşiţenii au obţinut un loc I şi patru locuri II.

„Sunt rezultate care fac dovada faptului că la Reşiţa, de foarte mulţi ani, se face învăţământ de cea mai bună calitate, spune rectorul forului, Doina Frunzăverde. Colegii mei coordonează lucrările studenţilor, rezultatele lor se datorează efortului şi angajamentului cadrelor didactice, dar în primul rând sunt rezultatul a zeci, a sute de ore de muncă suplimentară pe care le fac studenţii noştri, dar şi competenţelor pe care noi reuşim să le formăm viitorilor noştri absolvenţi. Doresc să felicit în calitate de rector pe toţi cei care au adus acasă premii, indiferent că este vorba despre marele premiu, premiu special, locul I sau numai o menţiune. Fiecare dintre aceste premii sunt muncite, şi pentru această muncă doresc să-i felicit pe studenţii noştri“. Rectorul a explicat că nu este deloc uşor să faci faţă competiţiei, exigenţei unor jurii, dar şi celorlalţi factori ce uneori pot fi potrivnici succesului.

Antoniu Mocanu

2 Comments

  1. Bravo Doina, felicitari pentru rezultatele studentilor pregatiti de cadrele UEM! Penalul si obsedatul sexual Mihaila (prieten intim la miez de noapte cu ucenicu’ Stepanescu, barbatu-tu stie??) inca respira aer academic, mai e si presedinte al Senatului universitatii? Eh, asta e o rusine pe care ti-o asumi la pachet cu laudele, draga mea Doina.

  2. Jigniri si acuzatii de acest gen nu isi gasesc rostul alaturi de un articol ce prezinta realizarile studentilor. In caz ca nu s-a observat, articolul are ca subiect studentii. Iar pentru necunoscatori, in spatele unui astfel de premiu stau ore si ore de munca, stive de carti si implicare activa. Deci nu merita ca realizarile lor sa fie umbrite de palavre si barfe cu care nu au vreo legatura.

Adaugă comentariu