Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cantonamentul din stațiunea portugheză Monte Gordo s-a încheiat duminică, 24 iulie, pentru cei doi atleți reșițeni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în proba de 50 km marș.

Campionii de la CSM-CSU Reșița, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă s-au pregătit pe malul Atlanticului de la începutul lunii iulie, iar luni vor ajunge la Reșița. Pentru scurt timp, pentru că va urma încă un stagiu de pregătire la Snagov, înaintea plecării în Brazilia.

„S-a încheiat stagiul de pregătire de 25 de zile de antrenamente în Monte Gordo/Portugalia, cu mulți, mulți, mulți kilometri parcurși și intrăm în linie dreapta spre competiția majoră, Rio 2016. Vreau să-mi felicit sportivii, pe Marius Cocioran și pe Narcis Mihăilă, pentru felul în care s-au dăruit, au muncit și și-au realizat programul de pregătire. În același timp vreau să-i mulțumesc frumos lui Alin Florin Știrbu, pentru că și-a susținut colegii și i-a ajutat în timpul antrenamentelor și nu numai! Au mai rămas 27 de zile până la ora startului în proba de 50 km marș de la Jocurile Olimpice, unde sunt convins că vă veți îndeplini obiectivele propuse”, a spus antrenorul Octavian Măzăran.

Marius Cocioran și Narcis Mihăilă vor concura la Jocurile Olimpice în data de 19 august.