Caraş-Severin, Romania

Potrivit Instituţiei Prefectului, „31 de persoane au încheiat contracte de mediere în aprilie 2011, având ca obiect medierea angajării beneficiarului muncitor necalificat – lucrător forestier. Societatea reşiţeană a încheiat un contract de colaborare pentru plasarea forţei de muncă în străinătate a celor 31 de persoane, contravaloarea transportului România-Cehia fiind asigurat de către mediator“.

Instituţia Prefectului a mai precizat că urmează a fi sesizate, după Poliţie, Inspectoratul Teritorial de Muncă (Bucureşti şi Caraş-Severin), precum şi Garda Financiară, pentru a se verifica legalitatea contractelor şi a funcţionării societăţilor implicate. În final, faptul deja s-a consumat: câteva zeci de cărăşeni au petrecut un Paşte „de neuitat“…

S-au întors acasă pe datorie şi şi-au luat gândul de la mirajul muncii în străinătate.

Flavius Rotariu

1 Comment

  1. felicitari.decupate@yahoo.com Reply

     In Romania anului 2011 ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie in primul rand sa te duca mintea… poate data viitoate ii va duce mintea si nu vor mai pleca din tara fara un contract inregistrat unde trebuie… au crezut ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si cand colo au belit coarnele la Drac.. asa le trebuie!

Adaugă comentariu