Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cei doi oameni de afaceri cărășeni vor fi judecați mai departe sub control judiciar.

Magistrații Curții de Apel București au fost de acord cu înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, solicitare făcută de avocații celor doi oameni de afaceri. În același timp, judecătorii au respins contestația procurorilor, care au cerut arestarea celor doi patroni de firme de construcții din Oțelu Roșu și Caransebeș. De altfel, încă de la arestarea la domiciliu a celor doi, avocații acestora au anunțat că măsura li se pare una nedreaptă și o vor contesta la Curtea de Apel, ceea ce s-a și întâmplat, cu câștig de cauză pentru cei doi. Afacerișii cărășeni sunt cercetați pentru evaziune fiscală, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, prin firmele pe care le dețin. Odată aflați sub control judiciar, Obrejan și Bejeriță vor trebui, printre altele, să se prezinte periodic la Poliție, să nu depăşească o anumită limită teritorială, fixată de organul judiciar, să nu desfăşoare activități în exercitarea cărora au săvârşit fapta sau să nu comunice cu alte persoane implicate în dosar.

5 Comments

  1. Oameni de afaceri? poate vreti sa spuneti doi infractori, pentru faptele pe care le-au comis nu pot fi calificati decit infractori.Jicniti oamenii de afaceri cinstiti.

    • Nea Gogule tu nu vezi ca in Romanica infractorii si talharii sunt la rang de cinste pe când oamenii cinstiti sunt luati de prosti ?

      • Conform DEX 2009: GRAMÁTICĂ, gramatici, s. f. Ansamblu de reguli cu privire la modificarea formelor cuvintelor și la îmbinarea lor în propoziții; ramură a lingvisticii care studiază structura gramaticală a unei limbi sau, p. ext., elementele constitutive ale unei limbi. ♦ Manual care studiază aceste elemente. – Din lat. grammatica. (nu limba și literatura)

Adaugă comentariu