Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 13-19 mai se desfăşoară Săptămâna Naţională a Voluntariatului. În prima zi a evenimentului, începând cu ora 10.00, la Şcoala Gimnazială din Anina va avea loc o campanie de promovare a voluntariatului. De asemenea, în 14 mai, Centrul de Tineret Mansarda din Reşiţa va găzdui, tot de la ora 10.00, activitatea „Voluntariat pentru copii, copii pentru voluntariat“. „Lecturi urbane“ continuă şi în 2013. Astfel,

Centrul Civic va găzdui în data de 15 mai, de la ora 16.00, toţi reşiţenii pasionaţi de lectură în cadrul acţiunii „Cultură pentru voluntariat“. 16 mai este ziua dedicată generozităţii. Dacă ai haine care nu îţi mai plac, sau nu se mai potrivesc, începând cu ora 17.00, Centrul de Tineret Mansarda le colectează în cadrul acţiunii „Free Ocico“, hainele colectate urmând a fi donate.

A doua zi, de la ora 16.00, voluntarii reşiţeni se vor afla în Parcul Tricolorului, unde vor oferi cursuri de confecţionare a unor obiecte hand-made, desene pe faţă şi figurine din baloane. Săptămâna Naţională a Voluntariatului se va încheia în 18-19 mai cu activitatea „Descoperă Tezaurul Caraşului“, în cadrul căreia se va organiza o drumeţie pe Cheile Caraşului.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu