O parte din Caransebeș rămâne mâine fără gaz - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Mai exact cartierul Pipirig, unde furnizorul de gaz a finalizat o investiție importantă și trebuie să cupleze noile condute la sistemul de distribuție. Printr-un comunicat de presă, Delgaz Grid îi anunță pe caransebeșeni că sistează marți, 19 noiembrie, alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din municipiu.

Asta pentru cei de la Delgaz Grid au finalizat o lucrare importantă de investiţii în cartierul Pipirig, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de 12,5 kilometri. Investiţia, a cărei valoare estimată este de 3,35 milioane lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.

În aceste condiții, „pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Caransebeș, marți, 19 noiembrie, începând cu ora 8:30, pe următoarele străzi: Ardealului (parțial), Pipirigul Mic, I.L. Caragiale, 1 Mai, C. Porumbescu, G. Coșbuc, Fundătura Cetății, Teiului, Rovinei, Zăbranului, Plopului, Bradului, Pipirigul Mare, Ștefan Jianu, G. Enescu, Rapsodiei, Luță Ioviță, Independenței, Mărășești și Aleea Oituz. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00”, precizează cei de la Delgaz Grid.

Consumatorii din aceste zone sunt rugați să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid.

R.M.