Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii locali reşiţeni şi-au făcut un nou bilanţ, potrivit căruia au constatat nu mai puţin de 37 de contravenţii.

Nu mai puţin de 10.510 lei reprezintă cuantumul celor 37 de amenzi aplicate de poliţiştii comunitari reşiţeni în interval de opt zile, în perioada 19-26 iulie.

„Oamenii legii au intervenit în urma solicitărilor primite de la cetăţeni şi în urma acţiunilor de control programate în teren, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Au fost înregistrate trei reclamaţii scrise, 25 de reclamaţii telefonice şi cinci sesizări din oficiu care au vizat ocuparea abuzivă a parcărilor, parcarea în locuri rezervate, comerţul stradal ilicit, oprirea voluntară, curăţenia, provocarea şi participarea la scandal”.

De asemenea, Biroul de Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei Locale Reşiţa, alături de Primăria municipiului, au programate şi în această săptămână mai multe controale, după cum se mai arată în comunicatul citat. Acestea urmăresc sancţionarea persoanelor care staţionează pe locurile rezervate şi pe trotuar, combaterea cerşetoriei agresive în zona lăcaşelor de cult, a comerţului stradal ilicit, aplicarea procedurii de ridicare a autovehiculelor de pe domeniul public şi supravegherea unităţilor de învăţământ. Pe lângă acestea, vor fi instituite filtre rutiere, conform graficului.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu