Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Patru zile de controale ale poliţiştilor rutieri s-au soldat cu sute de amenzi aplicate pentru diferite abateri.

Poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din Caraş-Severin au desfăşurat acţiuni în perioada 7 – 10 noiembrie pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi a consumului de alcool.

Au fost constatate 11 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind aplicate şi 358 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 228 pentru depăşirea limitei legale de viteză, patru pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi 126 pentru alte abateri de la normele rutiere. Valoarea totală a contravenţiilor aplicate de poliţişti pe parcursul desfăşurării acţiunii s-a ridicat la peste 72.000 lei.

De asemenea, pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate, a fost retras şi un certificat de înmatriculare şi reţinute 12 permise de conducere, din care patru pentru depăşiri neregulamentare, două pentru consum de alcool, două pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi patru pentru alte abateri.

Adaugă comentariu