Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Discuţiile purtate de administraţia locală cu diverşi oameni de afaceri au determinat câteva firme să-şi deschidă porţile şi la Reşiţa, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Cea mai importantă dintre acestea a creat, din septembrie 2012, până astăzi, un număr de 250 de noi locuri de muncă pentru reşiţeni. „În prezent, potrivit datelor centralizate de administraţia locală, furnizate de către angajatori, în Reşiţa, sunt disponibile 70 de locuri de muncă, după cum urmează: SC New Line SRL – 30 de locuri de muncă, SC Jupiter Serv SRL – 20 de locuri de muncă, SC Autoliv România SRL – 10 locuri de muncă, precum şi SC Trimsol România SRL – 10 locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot adresa direct societăţilor mai sus menţionate“, se mai arată în documentul citat.

A.M.

3 Comments

  1. Sa fim seriosi…….Unul bun da de lucru la 100 de oameni pe cand unul de-al vostru la …1.000 de oameni…..atatia trebuie sa descalceasca ghemul ! IMPORTATI de dincolo..aici de ani de zile nu creste iarba…cate experiente mai sunt necesare ca sa intelegeti ca NU VA PRICEPETI ???

  2. Si ce locuri de munca…la Trimsol e NEBUNIE GENERALA,cine lucra sau a lucrat acolo stie,unul vine,altul pleaca,o sefa extraordinar de rea si neinteresata de angajat,Autoliv am auzit ca nu e nicidecum pe masura numelui iar de celelalte nu am auzit,dar cred ca sunt tot in confectii,deci e clar! Cate firme serioase care sa isi rasplateasca anagajatul cum se cuvine sunt in Resita si care sa dea un salar decent,nu 700 de lei….hai sa fim seriosi!! Criza,criza,dar numai la Resita! Sa luam exemplul Timisoarei si nu numai,unde se poate mult mai bine! Un oras Resita in degradare continua,cu cateva locuri de munca in confectii unde conditiile sunt jalnice,pe salarul minim!!! Pacat de oras,ca a fost ce a fost si totusi e un oras frumos. 🙁

Adaugă comentariu