Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultima vreme, mai mulţi reşiţeni s-au plâns redacţiei în legătură cu starea deplorabilă în care au ajuns locurile de joacă, piesele amplasate acolo pentru cei mici fiind de ne folosit, dacă nu chiar periculoase, în special cel din Parcul Cărăşana.

Municipalitatea a luat măsuri şi a promis că va reabilita locurile de joacă şi că va face altele noi. Reprezentanţii Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire au început lucrările de montare a opt module de joacă (elemente din plastic pe profile de metal) în Parcul Copilului (zona Intim).

De asemenea, în perioada următoare, lucrările de întreţinere şi reparaţii vor viza şi celelalte locuri de joacă.

3 Comments

  1. piesele amplasate in locurile de joaca sunt numai pentru copii!!!! ma intreb de ce atunci sunt si oameni maturi care profita de ele?? au dat in mintea copiilor?

    • Ai dreptate, am vazut si eu oameni ” maturi” care isi bateau joc de elementele de joaca puse special pentru copii. Pacat ca ne batem joc…

  2. da..in parcul de la Intim….s-au adaugat 2 leagane, o buburuza si 2 balansoare….Cineva responsabil de acest lucru, a fost prin parcuri sa vada cati copii sant si sa vada cum se cearta pe un leagan? de ce nu se pun mai multe? de ce nu se pune si un topogan, cum e cel de la Victoria din spate?… in plus, inca de anul trecut, este o gramada de nisip care doar multumita copiilor este acum imprastiata, in jurul unor arcuri care ar fi trebuit sa tina pe ele niste caluti…banuiesc. Iar printre dalele puse, in acelasi parc, isi rup picioarele oamenii mari, ce sa mai spunem de copilasii care ajung in acel spatiu din greseala, alergand? calitate…nema! nu cred ca era prea mult sa imprastie in acele gauri niste nisip / pamant,,,,dar asta e….

Adaugă comentariu