Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Operatorul judeţean AquaCaraş anunţă întreruperea furnizării apei potabile la Reşiţa, în Centrul Civic şi în zonele din jurul acestuia, pentru executarea de lucrări menite să înlăture o avarie apărută la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile.

Vor rămâne fără apă la robinete, în noaptea de 15 spre 16 iunie, între orele 23.00 şi 3.00, reşiţenii din Centrul Civic, de pe Valea Domanului şi din zona Hehn, Iar conducerea operatorului judeţean ne asigură că lucrarea va fi executată în intervalul orar programat, de către personalul propriu. În cazul în care apar probleme la reluarea serviciului, reşiţenii interesaţi pot anunţa reprezentanţii AquaCaraş telefonic, prin Dispeceratul Central, la numărul 0255/215643.

1 Comment

  1. Nu toti locatarii au acces la smartfone/PC/caon.ro, la orice ora Administratorii de bloc trebuiau sa fie informati sau afisate informatiile, ca de obicei, pe usa imobilului/avizier!
    Ne-am trezit tarziu, in noapte, fara rezerve minime de apa strict necesara unei vieti cu igiena minima, de normala nu poate fi vorba in Resita!
    De ce oare, ca la noi, la nimenea? Chiar nu puteti gandi normal, Domnilor Manageri sau Function(ari) de tot felul?!!!
    Rusine!!!

Adaugă comentariu