Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printre cele 20 de formaţii, din cele 36 de campioane judeţene, calificate în Campionatul Naţional de minifotbal, se află şi Nigeria Reşiţa. Turneul este programat în perioada 5-8 iulie a.c., la Deva.

Reamintim, ediţia 2011/2012 a Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, încheiată recent, organizată de Clubul Sportiv Sabrina Reşiţa, a stabilit prima campioană a judeţului, Nigeria Reşiţa impunându-se de o manieră clară, fiind, de departe, cea mai bună echipă a competiţiei. Aceasta şi pentru că beneficiază de serviciile mai multor fotbalişti de la Silvanus Reşiţa, formaţie care a evoluat cu succes la nivel naţional. Campioana judeţului şi-a câştigat dreptul de participare în ultimul act, după ce s-a impus în etapa zonală Regiunea SV, care a avut loc tot la Deva: 4-2, cu Sibiu şi 3-0, cu Oradea.

Nigeria Reşiţa dispune de următorul lot de jucători:

Adrian Anghel, Adrian Anton, Constantin Balaci, Florin Bârceanu, Alexandru Buzzi, Bogdan Caramalău, Cristian Fetescu, Tom Huruială, Mircea Keller, Adrian Lăzăroiu, Cătălin Mezaros, Marius Mozici, Natanael Pungilă, Marius Smaniotto, Petre Vernicu. Delegatul echipei este Robert Buzzi.

Şedinţa tehnică are loc joi seara, de la ora 20, iar formaţiile vor fi împărţite în patru grupe, după cum ne-a precizat prof. Dorin Voina, preşedintele C.S. Sabrina Reşiţa.

Adaugă comentariu