Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Restructurările de la Primăria Caransebeş nu vor presupune modificări ale numărului personalului.Reuniunea Consiliului Local de pe Timiş şi Sebeş, de la finele lunii martie, a adus 32 de subiecte în atenţia aleşilor, printre proiectele discutate regăsindu-se modificarea organigramei administraţiei locale, acordarea de sprijin financiar pentru Episcopia Caransebeşului, aprobarea reţelei şcolare ce va funcţiona în municipiu în anul şcolar 2012-2013 sau raportul privind starea economică şi socială a municipiului şi activitatea administraţiei locale pe anul trecut.

Referindu-se la modificarea organigramei municipalităţii, primarul Marcel Vela a precizat că „aceasta presupune restructurarea organigramei la Serviciul de Administrare a Patrimoniului Caransebeş, unde vor fi create două structuri – una de eficientizare a domeniului public şi privat şi alta de producţie, pentru responsabilităţi clare şi activităţi distincte“.

Edilul a mai explicat că modificarea organigramelor nu presupune nici noi angajări de personal, nici concedieri sau restructurări ale salariaţilor care lucrează acum în cadrul municipalităţii. În aceeaşi şedinţă, Consiliul Local a aprobat şi un ajutor financiar de 50.000 de lei pentru Episcopie, în vederea amenajării spaţiilor exterioare ale Catedralei Episcopale „Învierea Domnului“ şi a Catedralei istorice „Sf. Gheorghe“.

Nina Curiţa

Adaugă comentariu