Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa reșițeană merge bine în Campionatul de tineret U19 la futsal.

Echipa de futsal tineret U19 a C.S. Muncitorul Reșița a obținut luni, 13 martie, o victorie cu scorul de 10-3 împotriva formației arădene Șoimii Șimand. Partida a contat pentru etapa a VIII-a din Campionatul de tineret U19 și a fost primul meci oficial disputat de elevii lui Ion Roman și Adrian Cîrjan din anul 2017.

Din Seria a V-a, alături de Muncitorul U19 și Șoimii Șimand, mai fac parte echipele Informatica Timișoara și Autobergamo Deva. Până în acest moment, reșițenii au obținut cinci victorii, un singur rezultat de egalitate și o înfrângere în șapte jocuri disputate, în timp ce Șoimii Șimand nu au reușit să acumuleze deocamdată puncte în clasament. Următorul joc al Muncitorului U19 va fi pe data de 19 martie, în deplasare la formația Autobergamo Deva.

Muncitorul Reșița: B. Lolea, C. Lolea, I. Budai, I. Otero, N. Budai, D. Sporea, R. Păvan, I. Alexandru, A. Chelu. Antrenori: Ion Roman și Adrian Cîrjan. Asistența medicală a fost asigurată de Ioan Șerbescu senior. Arbitrii meciului au fost reșițenii Cristian Chitucea și Roberto Svatsinka.