Caraş-Severin, Romania

LUPAC –  În etapa a 14-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, Muncitorul Reșița a învins pe concitadina AFCM (Gloria) cu scorul de 2-0, într-un meci disputat pe Stadionul Comunal din Lupac.

Astfel, Muncitorul și-a luat revanșa după înfrângerea din tur, din Govândari. Derby-ul reșițean de la Lupac a fost tranșat de Muncitorul, în urma unui joc bun mai ales în repriza secundă, când s-au marcat și cele două goluri. Însă prima mare ocazie de gol a aparținut celor de la AFCM, în minutul 14, când Bârsanu nu l-a putut învinge pe Giurcanu din careul mic.

Muncitorul a deschis scorul în minutul 60, atunci când Beloescu a fost oprit prin fault de Goiți, care a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, la această fază dictându-se lovitură de la 11 metri, transformată de Răzvan Costachi, cu un șut în dreapta lui Haidău. Gazdele și-au mărit avantajul după alte șase minute, când Săulescu a urmărit un balon respins de Haidău și a fructificat ocazia ivită. În minutul 85, tot Muncitorul a înscris, dar golul lui Beloescu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Echilibrul numeric din teren a fost restabilit în minutul 87, când Mezin de la Muncitorul a fost eliminat.

Muncitorul Reșița: Giurcanu, Voin, Vișatovici, Beică, Boltașu (min. 72, C. Doană), Săulescu, Lazarovici (min. 90, Pitaru), Costachi (min. 80, Mezin), Oncică, Țimbota, Beloescu. Antrenor: Viorel Lolea.

AFCM Reșița: Haidău, Fedor, Cheda, Goiți, Blaga, Vârdaru (min. 90+3, Creangă), R. Uțiu (min. 81, Târbăț), Stănucă, Moți (min. 62, Gliguță), Marta, Ciutură. Antrenor: Dănuț Boltașiu.

Adaugă comentariu