Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sportivii de la C.S. Mystic Reșița s-au calificat în finale, în proporție de 95 la sută.

La finalul întrecerilor din prima zi a Campionatului Național de dans sportiv Cupa Mystic, competiție de mare anvergură desfășurată, recent, în Sala Polivalentă din Reșița, a fost organizată o conferință de presă. Aceasta a fost susținută de Alexandru Holecz, managerul clubului, Adi Petrica, directorul concursului, și Angelica Barbu, reprezentantul CEZ România, unul dintre principalii sponsori ai manifestării sportive.

Oficiile au fost făcute de Adi Petrica, unul dintre artizanii Cupei Mystic, declarând: „Ideea este următoarea, sau ce vreau să evidențiez. Să organizezi o astfel de acțiune, să știți că efortul fizic și uman este considerabil. Lângă noi este domnișoara Angelica Barbu, reprezentantul CEZ România, care ne este alături în al doilea an consecutiv. Bineînțeles că, la orice competiție sportivă există și plusuri și minusuri. Astfel, așteptăm de la dumneavoastră, reprezentanții presei, să ne semnalați momentele mai puțin reușite, pentru a nu le mai repeta”.

La rândul său, Angelica Barbu a precizat: „A fost o competiție specială pentru Reșița, la fel cum credem că a fost și pentru participanți. În ce ne privește, și în sport, nu ne plac prea multe vorbe, ci implicarea concretă. Și, faptul că suntem pentru a doua oară împreună, este clar că suntem convinși de profesionalismul celor implicați direct. Suntem impresionați de performanțele copiilor, dar și de munca celor din spatele lor, și înțelegem că aceste performanțe trebuie sprijinite. De când suntem la Reșița, din 2011, am avut nevoie de sprijin, și l-am primit, iar noi vrem să-l dăm înapoi, prin fapte. Pentru că unul din sloganurile noastre este „energie pentru bine”.

Apoi, Alexandru Holecz a conchis: „Și la această a IV-a ediție, copiii noștri au avut rezultate deosebite. Și când spun acest lucru, mă refer, în special, la categoriile de top ale competiției. În proporție de 95 la sută, perechile noastre s-au calificat în finale. Iar pe mine mă bucură foarte mult faptul că nu numai la Cupa Mystic se întâmplă acest lucru. Ceea ce pentru noi este un semn că munca în echipă și efortul părinților și sportivilor se simt, an de an, tot mai mult”.

Marius Moraru