Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şeful PSD Caraş-Severin a primit 70 de voturi pentru, doar 10 membrii CEx votând împotrivă.

Comitetul Executiv Județean al PSD Caraş-Severin a decis, joi, să îl mandateze pe Ion Mocioalcă, președintele filialei, să voteze în Comitetul Executiv Național în favoarea demiterii lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Votul a fost unul covârșitor în favoarea scrisorii prin care se cere demisia şefului PSD: 70 de pesedişti cărăşeni au votat pentru ca Dragnea să plece din fruntea partidului, 10 împotrivă şi au fost trei abţineri.

Deşi la primele ore ale dimineţii, în presa cărăşeană apăreau informaţii că 30 de primari cărăşeni se alătură deputatului Luminiţa Jivan pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea, cele 70 de voturi „pentru“ arată că Mocioalcă a învins răzmeriţa din interiorul PSD Caraş-Severin. „Am discutat cu colegii mei din CEx, aşa cum este normal, pentru că acest vot reprezintă organizaţia, nu pe mine. Au votat pentru ca Dragnea să îşi dea demisia 70 de pesedişti cărăşeni, aşadar mandatul meu este clar“, ne-a declarat şeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

Luminiţa Jivan şi-a argumentat poziţia spunând că PSD nu trebuie să dea jos omul care a dus PSD la guvernare. Întrebat cum comentează atitudinea deputatului Jivan, dar şi a celor care au votat împotrivă, Mocioalcă ne-a spus: „nu am ce să comentez. Eu, cel care mereu am susţinut libertatea de exprimare în acest partid, nu am ce să comentez despre acest subiect“.

Adaugă comentariu