Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ediţia 2013/2014 a Campionatului Judeţean de Minifotbal debutează în luna septembrie a.c.

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Caraş-Severin, afiliată la federaţia română de specialitate, au demarat pregătirile pentru noul sezon competiţional, care se va derula în perioada septembrie 2013-iunie 2014. După cum se ştie, competiţia judeţeană este o alternativă pentru toţi iubitorii de sport, de fotbal în special, între 16 şi 70 de ani, care nu activează în primele trei eşaloane ale fotbalului românesc, şi la nivel de futsal. Cu alte cuvinte, este vorba de reintegrarea sportivilor profesionişti, la final de carieră, într-un campionat de minifotbal.

Campionatul Judeţean de Minifotbal Amatori se va desfăşura în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar echipa situată pe locul întâi va fi declarată campioana judeţului Caraş-Severin şi va participa la turneul final, organizat de Federaţia Română de Minifotbal, alături de câştigătoarele din celelalte judeţe, în timp ce ocupanta locului secund va participa în Cupa României.

„În perioada următoare pregătim ediţia a III-a a campionatului, a precizat prof. Dorin Voina, preşedintele A.J. de Minifotbal Caraş-Severin. Partenerii noştri trebuie să ştie că termenul limită de înscriere este joi, 28 august a.c.”

Adaugă comentariu