Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa din Valea Domanului a învins pe FK Vârșeț cu 5-0, într-un meci amical.

Aflată în cantonament la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reșița a disputat duminică, 25 ianuarie, primul amical al anului, cu echipa sârbă FK Vârșeț. Victoria a revenit elevilor lui Daniel Oprița, cu scorul de 5-0 (2-0).

Au marcat: Bărbulescu (min. 14), Popescu (min. 45), Enescu (min. 60) și Buhăescu (min. 77 și 78). Au fost testați jucători nou-veniți, cum sunt Gohoreanu, Stanca, Radu, Sandu, Hlinca sau Bărbulescu, precum și trei juniori A ai grupării din Valea Domanului, Domăneanț, Curelea și Ciucur. La meci au asistat primarul Reșiței, Mihai Stepanescu și fostul internațional Dorinel Munteanu, prezent tot mai des lângă rossoneri în această perioadă, precum și câțiva suporteri din Guardia Rosso Nera.

În continuare, acționarul majoritar Cătălin Rufă este așteptat la Reșița pentru discuții serioase privind viitorul echipei. „Această echipă merită respectul nostru și, bineînțeles, și atenția patronului, care iată nici astăzi (duminică, 25 ianuarie – n.r.) n-a venit, dar sper să vină zilele următoare, pentru că momentul reluării campionatului se apropie și din păcate nu putem face promisiuni poate neonorate, a spus primarul Mihai Stepanescu. Noi, Primăria și Consiliul Local, suntem la zi cu absolut toate obligațiile noastre. Îl așteptăm pe domnul Rufă să vină încoace, să vedem ce putem face împreună. Am avut promisiuni că vine săptămâna trecută și n-a venit. Sper să vină zilele astea, nu săptămânile următoare. Cred că împuternicitul Primăriei, Dorinel Munteanu, cu un cuvânt greu de spus în fotbalul național și internațional, îl poate convinge pe domnul Rufă să lase alte probleme și să vină încoace. Referitor la meciul cu echipa din Vârșeț, se vede că băieții noștri fac parte dintr-o echipă unită, omogenă, au jucat împreună, relațiile de joc sunt evident foarte bune și partenerul a fost inferior, s-au declarat și ei sub valoarea noastră.“

În prima repriză, antrenorul Daniel Oprița i-a trimis în teren pe Zimmermann, Vlad, Tătaru, Popescu, Sandu, Bărbulescu, Feher, R. Cristian, Cl. Ionescu, Radu, Curelea. În repriza secundă, Metalul a evoluat în alcătuirea: Domăneanț, Stanca, Hlinca, Breșneni, Liuba (înlocuit cu Vișan Crețu), Enescu, A. Ionescu, O. Vasile, Ciucur, Gohoreanu, Buhăescu. Partida a fost arbitrată de Dorin Voina, ajutat de Ionuț Zsollei și Carol Dobrin.

Metalul Reșița își continuă cantonamentul de la stadionul „Mircea Chivu“, iar pe 30 ianuarie va disputa un alt amical, adversarul anunțat fiind CSM Lugoj.

Adaugă comentariu