Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de liga a doua Metalul Reșița a început luni pregătirile pentru un nou sezon competițional, al doilea consecutiv în Valea Domanului.

Având aceiași antrenori ca la finalul sezonului trecut, cu Daniel Oprița în calitate de principal și cu secunzii Cristian Apostol și Valentin Boșca, formația reșițeană va efectua timp de o lună antrenamente pe plan local, în această perioadă fiind inclus și un cantonament. Unii dintre jucători au părăsit gruparea reșițeană, cum este cazul lui Plecanciuc, Szabo, Vădrariu, Murgoci, acesta întorcându-se la Oțelul Galați. Breșneni se pregătește în continuare cu Metalul, iar în privința lui Andrei Vaștag, antrenorul principal Daniel Oprița spunea că și l-ar dori în lot pentru sezonul viitor. Au venit la pregătiri Artimon și Dubei de la FC Caransebeș, Fuchs de la Giarmata și jucători din Serbia, ce vor fi testați în aceste zile. De asemenea, se mizează și pe juniorii din propria pepinieră, pentru găsirea unei soluții de promovare a jucătorilor sub 21 de ani.

La reunirea echipei a fost prezent și primarul municipiului de pe Bârzava, Mihai Stepanescu, cel care i-a asigurat pe microbiști că în continuare administrația locală va susține fotbalul, încercând totodată atragerea de sponsori în Valea Domanului.

Metalul Reșița va disputa primul amical al verii, miercuri, 9 iulie, de la ora 18, pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu echipa din Liga a IV-a Timiș, Cocoșul Orțișoara, aflată în cantonament în stațiunea Secu.

M.C.

Adaugă comentariu