Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a XVI-a din Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița va juca sâmbătă, 1 martie, de la ora 11, în deplasare la ultima clasată, Minerul Motru.

Echipa pregătită de Marian Pană pornește la drum în 2014 de pe locul 6 al clasamentului, ultimul care duce în play-off, cu 20 de puncte. Metalul Reşiţa se va deplasa în județul vecin, Gorj, pentru partida cu ultima clasată, Minerul Motru, echipă care are doar șapte puncte acumulate în precedentele 15 meciuri. În tur, în Valea Domanului, rosso-nerii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Octavian Vasile și Adrian Stoica, din penalty.

„Rămâne să confirmăm pe teren pregătirea bună pe care am făcut-o până acum, a spus antrenorul Marian Pană. Trebuie să fim atenți la adversar că dacă vom considera că jucăm cu echipa de pe ultimul loc și nu ne vom implica total, vom avea probleme. Noi trebuie să ne implicăm total și sunt convins că vom câștiga meciul. E foarte important să începem cu o victorie.”

După antrenamentul de vineri dimineață, Metalul Reșița va pleca spre Târgu Jiu, unde va înnopta, iar sâmbătă dimineața se va deplasa la Motru, pentru meciul cu echipa locală Minerul. Nouă transferuri a realizat Metalul Reșița în pauza de iarnă, oficializate după cantonamentul din Antalya: portarii Cristian Zimmermann și Ștefan Ciuculescu și jucătorii de câmp Daniel Oprița, Daniel Vădrariu, Vișan Crețu, Lucian Murgoci, Salif Nogo, Ionuț Tătaru și Dănuț Enescu.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Optimism nedisimulat si pentru caon.ro privind echipa Minerul Motru care are 7 puncte dupa 14 etape ca va ramane si dupa etapa a 15, nedisputata pana acum, tot cu 7 puncte anticipand victoria rossonerilor in meciul de sambata 1.03.2014!

Adaugă comentariu