Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a V-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița – Gloria Bistrița 2-2 (0-2).

După ce au câștigat cu 2-1 pe terenul echipei CSU Craiova, în intermediara de miercurea trecută, fanii formației reșițene se așteptau ca elevii lui Marian Pană să continue seria de rezultate pozitive. Dar, urmau să evolueze în Valea Domanului, unde tehnicianul de la Metalul acuza terenul greu, care împiedică echipa sa să se exprime la adevărata valoare în jocurile de acasă.

Metalul Reșița a făcut sâmbătă o primă repriză inexplicabil de slabă în compania Gloriei Bistrița, care a intrat la cabine cu 2-0, scor ce i-a făcut pe mulți spectatori să huiduie prestația echipei și să-l apostrofeze și pe antrenorul Marian Pană. Oaspeții au deschis scorul în minutul 19, după ce Daniel Brumă a fost lansat perfect în adâncime, a rămas singur cu portarul Eduard Zimmermann și a plasat mingea în stânga acestuia. În minutul 42, imprudența lui Lucian Murgoci, care a comis un henț în propriul careu, este sancționată cu lovitură de la 11 metri, transformată de Marius Feher.

După pauză, Metalul Reșița a arătat o cu totul altă față, mult mai ofensivă, mult mai decisă să înscrie și să întoarcă rezultatul. În același careu se dictează acum penalty pentru reșițeni, după ce Oprița fusese faultat, iar nou-intratul Adrian Stoica înscrie în minutul 52. Egalarea avea să vină în minutul 60: căpitanul Octavian Vasile a executat un corner de pe dreapta și Ionuț Popescu a reluat cu capul în plasă din șase metri. 2-2 a fost și scorul final, în următoarele 30 de minute de joc plus cele patru de prelungire Metalul nemaireușind să înscrie. Echipa reșițeană nu a câștigat încă niciun pe teren propriu în play-off.

Metalul Reşiţa: Zimmermann – R. Cristian (min. 55, Enescu), I. Popescu, Nogo, Murgoci – Breşneni, Vaştag (min. 46, Ad. Stoica) – O. Vasile, Opriţa, I. Szabo – S. Mureşan (min. 69, Făgărăşanu).

Gloria Bistriţa: Albuţ – Țârcă, Hlinca, D. Matei, C. Roşu (min. 66, Gaşpar) – Budăcan, Feher, Nalaţi, M. Chiţu – O. Bucur (min. 79, R. Mărginean), Brumă (min. 82, Al. Pop).