Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a X-a a Ligii a II-a de fotbal, Metalul Reșița a întâlnit, programată miercuri, 6 noiembrie a.c., pe teren propriu, pe FC Universitatea Craiova.

Gruparea din Valea Domanului a primit, miercuri, 6 noiembrie a.c., vizita formaţiei FC Universitatea Craiova, în cadrul etapei a X-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, rundă intermediară. Partida a stârnit un interes deosebit, dovadă şi numărul mare de spectatori prezenţi în tribune, dar şi al forţelor de ordine desfăşurate în stadion şi în jurul acestuia. şi aceasta, din mai multe puncte de vedere. În primul rând se anticipa interesul localnicilor pentru acest joc, fiindcă venea una dintre echipele Craiovei. Apoi, din discuţiile purtate cu reprezentanţii forţelor de ordine am reţinut că membrii galeriei oltene ar fi recunoscuţi pentru modul în care reacţionează în tribune. Până la urmă, din cei 300 de suporteri anunţaţi iniţial, au ajuns la Reşiţa circa 50. Din fericire, pe durata întâlnirii nu au fost semnalate evenimente.

Revenind la confruntarea propriu-zisă, ca o concluzie generală, victoria gazdelor nu poate fi pusă la îndoială, urmare a modului în care s-au derulat ostilităţile din teren şi a ocaziilor de gol create. Situaţii care, spre finalul jocului, i-ar fi putut costa.

Pentru că, după golul lui Staicu, din minutul 51, a urmat o dispută deschisă, fiindcă oltenii îşi doreau un rezultat pozitiv. În aceste condiţii, pe lângă eforturile de conservare a rezultatului înscris pe tabela de marcaj, elevii antrenorului Marian Pană au irosit alte patru ocazii clare de gol, în minutele 70, 80, 82 şi 86.

Metalul Reşiţa: Pascal – Apostol, Plecanciuc, Robert Cristian, Vătăjelu, Breşneni, Neagoe, Szabo, Octavian Vasile, Soica, Staiuc.; rezerve: Zăvoi, Vaştag, Enciu, Danci, Oară, Mureşan, Popescu.

2 Comments

  1. De ce articolul, cu certitudine, detailat scris de ziaristul prezent la meci a fost taiat cu mare incompetenta? Oare ne credeti atat de prosti sa nu citim intre randuri? Rusine!!

  2. interesant articol.super k-lumea articolul, ni sa spus numarul de spectatori, jucatorii celor doua echipe,toate fazele importante din meci,declaratii dupa mecii…super articol…FELICITARI

Adaugă comentariu