Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de pe Valea Bistrei va întâlni, sâmbătă, 21 iunie, pe Măgura Cisnădie, la Motru.

După cum se ştie, Metalul Oţelu Roşu va reprezenta judeţul Caraş-Severin la barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal, pentru ediţia 2014/2015. Aceasta pentru că Recolta Berzovia, campioana sezonului recent încheiat, nu îndeplineşte condiţiile de regulament de a lupta pentru eşalonul superior.

Despre atmosfera care domneşte în tabăra grupării de pe Valea Bistrei am dialog cu Alin Olariu, antrenorul echipei. De la care am aflat, printre altele, că obiectivul formaţiei Metalul Roşu, în campionatul precedent, era câştigarea ediţiei şi participarea la baraj. Ţel care ar fi putut fi atins dacă ar fi ocupat unul din primele două locuri, alături de Recolta Berzovia.

„Am începutul campionatul cu multă încredere, fiindcă ne doream foarte mult să ajungem în Liga a III-a, după ratarea barajului de anul trecut, când am pierdut disputa cu Becicherecul Mic, ne-a declarat tehnicianul din Oţelu Roşu, susţinut în dialogul nostru de preşedintele Alexandru Florei. Aveam în vedere şi faptul că, dacă Recolta Berzovia se va clasa pe locul întâi, şi nu va intra în legalitate, până la finele campionatului, atunci noi vom fi aceia care vom merge mai departe. Ceea ce s-a şi întâmplat. Iată-ne în această ipostază, care, repet, nu ne-a luat prin surprindere. De altfel, noi nu am întrerupt pregătirile. Cu toţii ne dorim promovarea şi suntem conectaţi la acest meci. Chiar dacă efectuăm câte un antrenament pe zi, seara de la ora 18. Majoritatea dintre jucători au serviciu, şi nu pot lipsi de la program profesional. Dar, ne bucurăm, în continuare, de sprijinul primăriei şi al Consiliului Local Oţelu Roşu. Drept urmare sperăm să aducem bucurie iubitorilor fotbalului de pe Valea Bistrei“.

Adrian Roman

1 Comment

Adaugă comentariu